نتایج یک پژوهش علمی نشان میدهد مورچهها از سامانه موقعیتیاب بسیار پیشرفتهای در مغز خود برخوردار هستند. به نقل از صدا نیوز ، به گزارش خبرگزاری فرانسه، نتایج یک پژوهش علمی نشان داد مورچهها از یک سامانه موقعیتیاب بسیار پیشرفته در مغز خود برخوردارند. این سامانه به آنها این توانایی را میدهد که حتی در […]
نتایج یک پژوهش علمی نشان میدهد مورچهها از سامانه موقعیتیاب بسیار پیشرفتهای در مغز خود برخوردار هستند.
به نقل از صدا نیوز ، به گزارش خبرگزاری فرانسه، نتایج یک پژوهش علمی نشان داد مورچهها از یک سامانه موقعیتیاب بسیار پیشرفته در مغز خود برخوردارند. این سامانه به آنها این توانایی را میدهد که حتی در زمان حمل بارهای بسیار سنگین و هنگامی که عقب عقب راه میروند، بدون هیچ مشکلی بتوانند مسیر خود را پیدا کنند.
این پژوهش علمی که نتایج آن در نشریه «کارنت بایولوجی» (Current Biology) منتشر شده است، نشان میدهد مورچهها برای آنکه مسیر لانه خود را بیابند، از موقعیت خورشید و حافظه بصری مکانی خود استفاده میکنند و در هنگام حمل بارهای سنگین یعنی موقعی که عقب عقب راه می روند برخی اوقات می ایستند تا اطراف خود را نگاه و با استفاده از موقعیت خورشید مسیر خود را پیدا کنند.
دانشمندان می گویند این توانایی قابل توجه مسیریابی میتواند منبع الهامی برای تولید نرم افزارهای رایانهای هدایت روباتها به حساب آید.
این پژوهش علمی بینالمللی با همکاری گروهی از دانشمندان دانشگاه ملی استرالیا و مرکز پژوهش های علمی فرانسه صورت گرفته است.
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان