رئیس جمهور با تاکید بر لزوم بازسازی اعتماد عمومی گفت: بازگشت اعتماد به مردم در گرو عمل به وعده هاست؛ بنای بنده و دولت نیز عمل به وعده هاست.
به گزارش نبأ خبر، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در آغاز دومین جلسه بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم گفت: برنامه دولت سیزدهم با سی مسئله کشور مشخص است؛ برای این کار برنامه ریزی و زمان بندی شده است.
وی ادامه داد: برنامه تحولی مفصل دولت سیزدهم تا چند روز آینده در اختیار همه قرار خواهد گرفت. در مرحله اول پیشنویس است و بعد از اخذ نظرات کارشناسی عمومی و نهایی میشود. مانند سند تحولی است که در قوه قضاییه داشتیم، اما گستردهتر از آن.
رئیسی گفت: این جمع هماهنگی لازم دارد. نسبت به سفره مردم همه مسئولیت دارند. بنده و قوای دیگر مسئول هستند. در تیم اقتصادی دولت هماهنگی را در کنار کار اقتصادی ایجاد کردیم که ناهماهنگی و چندآهنگی که در تیمهای اقتصادی است، صورت نگیرد.
وی در ارتباط با موضوع بانکها گفت: موضوع بانکها مسئله محوری است. با همکاری مجلس محترم و کمیسیون اقتصادی با همراهی تیم اقتصادی و بانک مرکزی به نتیجهای میرسیم و به اقدام و عمل میرسانیم. حتما نظام بانکی را اصلاح میکنیم. بانک مرکزی از حالت توصیه کننده باید خارج شود و پیگیری جدی در نظارت داشته باشد. این از ضرورت هاست که پیگیری میکنیم.
وی گفت: میدانید در صندوقهای بازنشستگی چه خبر است. از جمله موضوعات بزرگی است که هم برنامه و هم اقدام و اجرایش همراهی دولت و مجلس و صاحب نظران را میطلبد و ما مورد استفاده قرار میدهیم.
رئیسی گفت: شاخصهای اقتصادی حتما نیازمند اصلاح است. بعد از اصلاح و راستی آزمایی میتواند مورد استفاده دولت، مجلس و مراکز پژوهشی قرار بگیرد.
وی در ارتباط با عدم حضور بانوان در کابینه گفت: دولت حتما به ظرفیت بانوان توجه کرده و میکند. بانوان که نقش آفرینی آنها در دولت میتواند کار ساز باشد امری است که از آن غفلت نمیکنیم و خلاصه به کابینه و دولت نمیشود، در جای جای کشور از ظرفیت فرهیختگی، علمی و اثرگذاری بانوان استفاده میشود.
رئیس جمهور گفت: باید از همه ظرفیتهای کشور استفاده کنیم. ظرفیتهای بسیار ارزشمندی وجود دارد. ما مسئولیت داریم نسبت به خانوادههای سنی و شیعه. چه فرق میکند جوان برومند تحصیل کرده ما در گوشهای از کشور بیکار است برای کدام قوم و مذهب است. ما نسبت به همه آنها مسئول هستیم. چه کسانی که رای دادند و چه کسانی که رای ندادند. حتی نسبت به ایرانیان خارج از کشور هم مسئولیت داریم. مسائل فرهنگی، اجتماعی، امنیتی، حقوق اساسی و احوال شخصیه شان به ما همانند ایرانیان داخل ایران مربوط است و مسئولیت داریم. وزارت خارجه باید تدابیری در این راستا بیاندیشد.