سخنگوی جهاد اسلامی فلسطین تاکید کرد که گروه های مختلف فلسطینی در هدف و دیدگاه ها وحدت دارند ولی با تشکیلات خودگردان که همچنان می خواهد در سراب راهکار ایجاد دو دولت بماند، اختلاف دارند. پس از گذشت چندین سال از روند بیداری اسلامی در کشورهای منطقه، شاهد فراز و نشیب هایی در برخی از […]
سخنگوی جهاد اسلامی فلسطین تاکید کرد که گروه های مختلف فلسطینی در هدف و دیدگاه ها وحدت دارند ولی با تشکیلات خودگردان که همچنان می خواهد در سراب راهکار ایجاد دو دولت بماند، اختلاف دارند.
پس از گذشت چندین سال از روند بیداری اسلامی در کشورهای منطقه، شاهد فراز و نشیب هایی در برخی از این کشورها هستیم.
در حال حاضر پدیده ای به نام تروریسم، با حمایت محور غربی در کنار رژیمهای مرتجع عربی، منطقه را به آتش کشیده و در عین حال مسأله نخست جهان اسلام یعنی فلسطین را به حاشیه رانده است. جامعه و سرزمین فلسطین و به دنبال آن منطقه خاورمیانه شرایط سختی را تجربه می کنند و این مسأله، مسئولیتی سنگین بر دوش تک تک انسانها و جوامع انسانی به ویژه مسئولین دولتی، اصحاب رسانه و دانشمندان گذاشته است. از سوی دیگر دولت های متمول عربی، آرمان فلسطین را فراموش کرده و به جای آنکه امکانات و توانمندی های خود را در راه آزادی فلسطین بکار بندند، میلیاردها دلار از درآمدهای جهان اسلام را برای کشتن مسلمانان در کشورهای سوریه، عراق، یمن و بحرین هزینه می کنند. حاکمیت این شرایط جدید موجب شده است تا اولویت آزاد سازی فلسطین در جهان اسلام و خصوصا کشورهای عربی به حاشیه برود و این خود به فرصتی برای رژیم صهیونیستی تبدیل شده است تا با تشدید حملات تجاوزگرانه علیه قدس شریف در پی یکسره سازی مسأله مسجد الاقصی باشد.
«داود شهاب» سخنگوی جهاد اسلامی فلسطین درباره اهمیت ششمین کنفرانس بین المللی حمایت از انتفاضه فلسطین تاکید کرد: این کنفرانس در زمان مهمی در جهت منفعت رسانی به مسأله فلسطین برگزار شد؛ از لحاظ حضور مهمانان نیز گسترده و متنوع بود و شخصیت های سیاسی، روشنفکران و اعضای پارلمان ها به همراه شخصیت های مسیحی و یهودیان غیرصهیونیستی از ۸۰ کشور در آفریقا، اروپا و آمریکا در آن حضور داشتند.
وی افزود: این کنفرانس نشان داد که مسأله فلسطین علاوه بر زنده بودن در وجدان عربی و اسلامی، توسط تعداد زیادی از کشورهای جهان نیز مورد حمایت است. همچنین عنوان مقاومت و انتفاضه نیز وجه تمایز واقعی برای این کنفرانس می باشد.
وی در خصوص برخی اظهارات مبنی بر وجود اختلاف میان گروه های فلسطینی نیز بیان داشت: اصطلاح اختلاف را تایید نمی کنم و چنین چیزی صحیح نیست. حضور گروه های مختلف فلسطینی در کنفرانس حمایت از انتفاضه از جمله حماس، جهاد، فتح، الجبهه الشعبیه و الجبهه الدیمقراطیه نشان می دهد که دیدگاه گروه ها یکسان است و گروه های فلسطینی با یکدیگر مشکلی ندارند؛ بلکه مشکل و یا اختلاف با تشکیلات خودگردان و پیمان اُسلو وجود دارد.
داود شهاب در ادامه یادآور شد: زیرا این پیمان مسأله فلسطین را به همراه طرح ملی فلسطین رُبود و این طرح را به عنوان طرحی برای مذاکرات با اسرائیل استفاده کرد. بنابراین اختلافات میان مجموع فلسطینی ها با یک گروه فلسطینی است که مورد حمایت اسرائیل است و علاوه بر مذاکره با اسرائیل، به دلیل همکاری امنیتی با این رژیم، چالشی جدی بر سر راه انتفاضه مردم فلسطین است.
عضو ارشد جهاد اسلامی در رابطه با وحدت گروه های فلسطینی نیز تصریح کرد: نیروهای مقاومت در عرصه میدانی و موضع گیری ها در قبال تهدیدات اسرائیلی ها مبنی بر تجاوز به نوار غزه متحد هستند.
وی تأکید کرد: تمام سخنگویان نیروهای مقاومت از جمله گردان های شهداء الاقصی متعلق به جنبش فتح، القسام، سرایا القدس، ابوعلی مصطفی، مقاومت ملی و الناصر صلاح الدین به نمایندگی از تمام ملت فلسطین تاکید کرده اند که برای مقابله با تجاوز اسرائیلی ها آماده هستند. در هدف و دیدگاه ها وحدت داریم ولی با یک گروهی که همچنان می خواهد در سراب راهکار ایجاد دو دولت بماند، اختلاف داریم.