وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه اصولگرایان بهواسطه تفرقه، انتخابات ریاست جمهوری گذشته را به آقای روحانی واگذار کردند، گفت: برای این دوره منتظر هستیم که هماهنگی و انسجام میان اصولگرایان صورت بگیرد و اتفاق رای به وجود آید. به گزارش ایسنا، سیدمحمد حسینی در حاشیه برنامه روز دانشجو که به […]
وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی با تاکید بر اینکه اصولگرایان بهواسطه تفرقه، انتخابات ریاست جمهوری گذشته را به آقای روحانی واگذار کردند، گفت: برای این دوره منتظر هستیم که هماهنگی و انسجام میان اصولگرایان صورت بگیرد و اتفاق رای به وجود آید.
به گزارش ایسنا، سیدمحمد حسینی در حاشیه برنامه روز دانشجو که به میزبانی دانشگاه زنجان برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: اصولگرایان قطعا گزینههایی برای انتخابات سال آینده در نظر گرفتهاند اما بحث اصلی رسیدن به اتفاقنظر در خصوص یک گزینه برای معرفی است و نباید به چند گزینه برسد چون با توجه به شرایطی که بر کشور حاکم است و ضعف مفرطی که دولت دارد و نارضایتی موجود در تودههای مردم، قطعا نیاز به یک تحول در کشور داریم و شرایط و تفکر فعلی حاکم بر کشورنمیتواند مشکلگشای گرفتاریهای مردم باشد.
این فعال سیاسی یادآور شد: در حال حاضر دست دولت خالی است و برنامهای برای ارائه ندارد و این دولت اگر میخواهد ادامه دهد باید بگوید که در حوزههای مختلف چه اقداماتی انجام داده است. اذعان به مشکل اشتغال بعد از سهسال کاری از پیش نخواهد برد، بلکه باید بگویند در این سه سال چه کردهاند و برای ماههای آینده چه برنامههایی دارند.
وی افزود: از جبهههای مختلف اصولگرایان افرادی در نظر گرفته شده و در نهایت یک فرد معرفی خواهد شد. در بین این افراد حتی عدهای هستند که در معرض رای مردم قرار نگرفتهاند و در سمتهای اجرایی بودهاند. برخی میخواهند القا کنند که گزینهای وجود ندارد اما چنین نیست.
حسینی خاطرنشان کرد: منتظر هستیم که هماهنگی و انسجام صورت بگیرد و اتفاق رای به وجود آید. دوره قبل هم اگر اصولگرایان و نیروهای ارزشی و انقلابی انتخاب نشدند به دلیل همین تفرقهای بود که وجود داشت و با یک رای ناپلئونی و لب مرزی آقای روحانی انتخاب شد و با توجه به ریزش آراء فراوانی که در این مدت در اقشار مختلف جامعه بوده است، بعید به نظر میرسد که مردم به اصلاحطلبان رای دهند چراکه شاهد هستیم که حتی برخی افراد اصلاحطلب هم به ضعفهای دولت اذعان میکنند.
وی تصریح کرد: یکی از مشکلات این است که بعضی از ادارات به جای محل کار، محل خواب شده است و امید است با یک انسجام، شرایط کشور عوض شود. الان بیشتر بحث این است که بیشتر فردی بر سر کار آید که بتواند از همه توان کشور و از همه نیروهای نخبه و زبده استفاده کند.
این مسئول در بخش دیگری از سخنانش خاطرنشان کرد: باید با روسا و مسئولان وزارتخانهای که داراییهای خود را اعلام نمیکنند، برخورد شود. نظام ما نظام سرمایهداری نیست، چرا باید چنین افرادی در راس مسئولیتها قرار بگیرند و برخی از اینها کسانی هستند که همیشه در مسئولیتهای اجرایی بودند ولی مدتی در یک دولتی کنار رفتهاند اما در این فاصله که نمیتوان سرمایهدار شد و این امر نشاندهنده این است که از سمتهای گذشته خود استفاده کردهاند تا مال و ثروتاندوزی کنند.
حسینی اظهار کرد: فساد اقتصادی در بسیاری از کشورها عادی بوده و امری پذیرفته شده است اما در ایران که قوانین اسلامی بر آن حاکم است چنین انتظاری نمیرود و نباید افردی بر سر کار بیایند که به جای منافع ملی به منافع مادی خود بیندیشند. دستگاههای نظارتی باید بیشتر دقت داشته باشند و مردم هم باید در انتخاب افراد دقت داشته باشند تا مشکلات کمتری به وجود آید.
وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: در بخش فرهنگ و ارشاد نیز در چند ماه آینده بعید است بتوانند کاری انجام دهند و قاعدتا همان روال گذشته پیش خواهد رفت. نکته مهمی که وجود دارد این است که در این دولت بهای کافی به فرهنگ و هنر داده نشد، یعنی اعتبارات لازم را علاوه بر شعارهایی که داده بودند، اختصاص ندادند.
وی افزود: اشکال این است که اعتبارات در محلی مناسب هزینه نشد و یا افرادی که به کار گرفته شدند توانمندی و دلسوزی لازم و اعتقادی که به فرهنگ اصیل اسلامی باید داشته باشند را نداشتند. همه فعالیتها اختصاص به موسیقی پیدا کرده است، حال آنکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به غیر از موسیقی باید در حوزههای دیگر هم فعالیت میکرد.
منبع:الف