به نقل ازصدانیوز،کارشناسان سازمان ملل متحد با انتشار گزارشی از حملات سایبری هکرهای کره شمالی پرده برگرفتهاند. این حملات سایبری عرصههای گوناگونی را شامل میشود؛ از فلج کردن سامانههای سایبری شرکتهای غربی تا سرقت مالی. به نقل از دویچه وله، خبرگزاری آلمان روز چهارشنبه ۱۶ مرداد (هفتم اوت) خبر از انتشار گزارش ویژه سازمان […]
به نقل ازصدانیوز،کارشناسان سازمان ملل متحد با انتشار گزارشی از حملات سایبری هکرهای کره شمالی پرده برگرفتهاند. این حملات سایبری عرصههای گوناگونی را شامل میشود؛ از فلج کردن سامانههای سایبری شرکتهای غربی تا سرقت مالی.
به نقل از دویچه وله، خبرگزاری آلمان روز چهارشنبه ۱۶ مرداد (هفتم اوت) خبر از انتشار گزارش ویژه سازمان ملل درباره بزهکاریهای سایبری کره شمالی داده است. گفته میشود که خبرگزاری آلمان و همچنین فرستنده تلویزیونی «سیانان» موفق به دیدن نسخهای از پژوهشها و تحقیقات صورت گرفته از سوی کارشناسان سازمان ملل شدهاند.
بر اساس این گزارش گفته میشود که هکرهای کره شمالی موفق به سرقت سایبری شدهاند. بسیاری از کارشناسان و هکرهای کره شمالی که زیر چتر سازمان امنیت این کشور فعالیت میکنند با سرقت این پول، بخشی از هزینههای تولید جنگافزارهای کشتار جمعی را تامین کردهاند.
این گزارش به سفارش کارگروه ناظر برتحریمهای کره شمالی سازمان ملل متحد تهیه شده است.
سرقت سایبری
تحقیقات صورت گرفته حکایت از آن دارد که هکرهای کره شمالی از طریق حملات سایبری موفق به سرقت دو میلیارد دلار شدهاند.
اخبار منتشر شده، اما توضیحی پیرامون دوره زمانی فعالیت هکرهای کره شمالی نداده است. در این گزارش به نقش پول دیجیتال و بیتکوین نیز اشاره شده است.
گفته میشود که نسخهای از تحقیقات صورت گرفته در اختیار کارگروه ناظر بر تحریمهای سازمان ملل قرار گرفته است. قرار است در ماه سپتامبر نسخهای از این گزارش به شورای امنیت سازمان ملل نیز ارائه شده و پس از آن انتشار بیرونی پیدا کند.
در این گزارش تصریح شده است که تلاشهکرهای کره شمالی برای دسترسی به منابع مالی محدود به داد و ستدهای ارزی نبوده و پولهای دیجیتال نظیر بیتکوین را نیز شامل میشود.
کنترل داد و ستد با پولهای دیجیتال برای دولتها دشوار است و از این رو، هکرها تمایل بیشتری برای استفاده از بیتکوین و رمزارزهایی نظیر آن دارند.
گستردگی حملات سایبری کره شمالی
حملات سایبری کره شمالی فراتر از سرقت مالی یاد شده است. تحقیقات نشان میدهد که حمله سایبری سال ۲۰۱۴ به شرکت «سونی پیکچرز» نیز توسط هکرهای کره شمالی صورت گرفته است.
هکرهای کره شمالی در آن هنگام موفق به دستیابی به کل ایمیلهای این شرکت هالیوودی شده و اطلاعات موجود بر روی سرورهای این شرکت را پاک کرده بودند.
افزون بر آن حمله سایبری سال ۲۰۱۷ و نشر نرمافزار «واناکرای» نیز گفته میشود از سوی هکرهای کره شمالی صورت گرفته است. آمریکا همان زمان اعلام کرد که حمله سایبری به صدها هزار کامپیوتر در ۱۵۰ کشور جهان از سوی هکرهای کره شمالی صورت گرفته است.
گزارش کارشناسان سازمان ملل حکایت از آن دارد که کره شمالی از طریق سرقتهای سایبری نه تنها از فشارهای اقتصادی ناشی از تحریمها میکاهد، بلکه هزینههای تسلیحاتی خود را نیز از این طریق تامین میکند.