سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کردهاست: میزان افسردگی از سال ۲۰۰۵ بیش از ۱۸ درصد افزایش یافتهاست. به نقل از صدا نیوز ، طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت در حال حاضر افسردگی عامل اصلی ناتوانی و عدم برخورداری از سلامتی در سراسر جهان است که بیش از ۳۰۰ میلیون نفر به آن دچار هستند.به گفته […]
سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کردهاست: میزان افسردگی از سال ۲۰۰۵ بیش از ۱۸ درصد افزایش یافتهاست.
به نقل از صدا نیوز ، طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت در حال حاضر افسردگی عامل اصلی ناتوانی و عدم برخورداری از سلامتی در سراسر جهان است که بیش از ۳۰۰ میلیون نفر به آن دچار هستند.به گفته کارشناسان این سازمان، میزان افسردگی از سال ۲۰۰۵ بیش از ۱۸ درصد افزایش یافته و نبود حمایتهای لازم برای سلامت روان به همراه ترس از دیدگاه منفی جامعه نسبت به افراد مبتلا به افسردگی، مانع از آن میشود این بیماران برای دریافت درمانهای لازم و داشتن زندگی سالم و مفید اقدام کنند.
همچنین افسردگی خطر ابتلا به چندین بیماری و اختلال از جمله اعتیاد به مواد مخدر، اقدام به خودکشی، دیابت و بیماریهای قلبی را افزایش میدهد.
«مارگارت چان» رئیس سازمان جهانی بهداشت گفت: این رقمهای جدید از آمار افسردگی زنگ خطری برای همه کشورهاست تا در مورد رویکردهایشان نسبت به سلامت روان تجدید نظر کنند.
به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری رویترز، به گفته کارشناسان برای مبتلایان به افسردگی صحبت کردن با فردی که به او اعتماد داشته باشند اغلب اولین گام برای درمان و بهبودی به حساب میآید.
منبع : الف