به نقل از صدا نیوز ، اسپوتنیک به نقل از مجله «اکولوژی طبیعی و تکامل» نوشت: گروهی از متخصصان بریتانیا به شباهت شگفت آور در رفتار اجتماعی-فرهنگی دلفین ها و آدم ها پی بردند. نهنگ ها و دلفین ها زندگی گروهی دارند و با هم معاشرت می کنند و حتی از نوعی «لهجه خاص» استفاده […]
به نقل از صدا نیوز ، اسپوتنیک به نقل از مجله «اکولوژی طبیعی و تکامل» نوشت: گروهی از متخصصان بریتانیا به شباهت شگفت آور در رفتار اجتماعی-فرهنگی دلفین ها و آدم ها پی بردند.
نهنگ ها و دلفین ها زندگی گروهی دارند و با هم معاشرت می کنند و حتی از نوعی «لهجه خاص» استفاده می کنند و مهارت ها را به نسل بعدی منتقل می کنند. متخصصان با مطالعه ۹۰ نوع پستاندار از خانواده نهنگ به این نتیجه رسیدند که مغز این نوع پستانداران می توانست مانند میمون ها و انسان مطابق با باصطلاح نظریه «مغز اجتماعی» تکامل یابد.
مطابق با این نظریه، در فرایند تکامل مغز انسان بزرگ می شود تا انسان بتواند در گروه های بزرگتر و پیچیده تر اجتماعی جمع شود. بین تکامل مغز، ساختارهای اجتماعی و تنوع رفتاری انواع گوناگون دلفین و آدم ها می توان «شباهت های بی نظیری» را مشاهده کرد.
اما متأسفانه این موجودات نمی توانند شهرهای بزرگ آدم ها و فناوری ما را کپی کنند زیرا چیزی که بتواند با توانایی انگشتان دست انسان مقابله کند در آن ها تکامل نیافته است.