پس از معرفی اولیه سیم کارت ای سیم در سال ۲۰۱۳ سرانجام بعد از گذشت ۳ سال در ۲۰۱۶ سازمان بین الملل و معتبر GSM Alliance این سیم کارت ها را به رسمیت شناخت. در یک سال گذشته با همکاری میان مایکروسافت ، اینتل و کوالکوم نسل جدیدی از e Sim ها تولید […]
پس از معرفی اولیه سیم کارت ای سیم در سال ۲۰۱۳ سرانجام بعد از گذشت ۳ سال در ۲۰۱۶ سازمان بین الملل و معتبر GSM Alliance این سیم کارت ها را به رسمیت شناخت.
در یک سال گذشته با همکاری میان مایکروسافت ، اینتل و کوالکوم نسل جدیدی از e Sim ها تولید شده که به راحتی بر روی رایانه های شخصی هم قابل نصب می باشند.
یکی از مشکلاتی که سیم کارت های قدیمی با آن روبرو هستند حافظه اندک آنهاست که تنها ذخیره تعداد کمی شماره و پیامک را ممکن می سازد اما ای سیم ها می توانند بر روی شبکه های مخابراتی مربوط به اپراتورهای مختلف قفل شوند تا پیام ها و شماره های متعلق به چند اپراتور متفاوت را بر روی آن ذخیره کرد و دیگر نیاز به خرید سیم کارت های جدید اپراتورهای دیگر نباشد. شایان ذکر است تا کنون ۲۰ اپراتور تلفن همراه در سراسر جهان پشتیبانی از e Sim را آغاز کرده اند.
در آخر باید این نکته را متذکر شد که مایکروسافت پشتیبانی از این سیم کارت را در ویندوز ۱۰ آغاز کرده است و احتمال این که ایسوس ، لنووو ، اچ پی هم تولید محصولات سازگار با سیم کارت ای سیم را در ماه های آینده شروع کنند بسیار زیاد است.
منبع : انتخاب