دولت باوری به اقتصاد اسلامی ندارد

به گزارش صدانیوز ، غلامرضا مصباحی مقدم (کار‌شناس اقتصاد اسلامی) در گفت‌وگو با ایلنا، مهم‌ترین مانع برای پیاده سازی آموزه‌های اقتصاد اسلامی را عدم باور به آن دانست و افزود: مهم‌ترین مانع باور نداشتن افرادی است که دست‌اندر کار فعالیت‌های اقتصادی کشور هستند، بطوری‌که در حال حاضر آبشخور فعالیت‌های اقتصادی دولت اندیشه اقتصادی نئوکلاسیک است […]

به گزارش صدانیوز ، غلامرضا مصباحی مقدم (کار‌شناس اقتصاد اسلامی) در گفت‌وگو با ایلنا، مهم‌ترین مانع برای پیاده سازی آموزه‌های اقتصاد اسلامی را عدم باور به آن دانست و افزود: مهم‌ترین مانع باور نداشتن افرادی است که دست‌اندر کار فعالیت‌های اقتصادی کشور هستند، بطوری‌که در حال حاضر آبشخور فعالیت‌های اقتصادی دولت اندیشه اقتصادی نئوکلاسیک است و بس.

وی ادامه داد: پس باوری به اقتصاد اسلامی نیست، وقتی باوری هم نباشد عزم جدی برای پیاده کردن آن نیست و من معتقدم کسانی که دست اندر کار اقتصادی هستند یا باید زودتر کنار بروند و کسانی که اعتقاد به اقتصاد اسلامی دارند سر کار بیایند ؛ یا نوع تفکر خود را تغییر بدهند.

مصباحی مقدم در مورد نرخ‌های بالای بانکی گفت: متاسفانه این نرخ‌ها هیچ سازگاری با جامعه اسلامی ندارد و ما شاهد آن هستیم که در کشورهایی مانند ژاپن و آلمان برای فعالیت‌های تولیدی بهره دریافت نمی‌کنند و یا برای سپرده‌های بانکی سودی پرداخت نمی‌کنند چرا باید این اتفاق در اقتصاد ما روی دهد؟ و این ناشی از‌‌ همان تفکر نئوکلاسیک است، منتها با تاخیر ۲۰۰ سال از غرب.

این نماینده سابق مجلس یادآور شد: تلاش ما در مجلس نهم این بود که قانون بانکداری بدون ربا اصلاح شود، منتها منتظر لایحه دولت بودیم که این انتظار به سرانجام نرسید و ناچار طرحی را در مجلس نهم تهیه کردیم که‌‌ همان طرح در حال حاضر در دستور کارمجلس دهم است.


ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید