روشی ساده برای چند برابر شدن خواص شیر

طب امروزی تأکید فراوانی به خوردن شیر دارد اما با توجه به مزاج سرد و تر شیر، مصرف این ماده بدون مصلح آن می‌تواند زمینه‌ساز بروز برخی از بیماریها به‌ویژه در افراد با مزاج سرد شود …   برای این افراد بهترین روش مصرف شیر در منابع طب سنتی این است که شیر را با […]

طب امروزی تأکید فراوانی به خوردن شیر دارد اما با توجه به مزاج سرد و تر شیر، مصرف این ماده بدون مصلح آن می‌تواند زمینه‌ساز بروز برخی از بیماریها به‌ویژه در افراد با مزاج سرد شود …

 

برای این افراد بهترین روش مصرف شیر در منابع طب سنتی این است که شیر را با دارچین میل کنند تا هم سردی شیر را بگیرد و هم به این دلیل که دارچین مبدرق (بدرقه‌کننده) شیر است شیر را تا مفاصل می‌برد.

این خاصیت ذاتی دارچین است که اگر همراه شیر خورده شود، خواص درمانی شیر را به مفاصل می‌رساند.

ترکیب شیر با دارچین، ۱۰برابر بیشتر از خود شیر خاصیت دارد.

کاهش کلسترول بد، پیشگیری از حمله قلبی، تنفس راحت و تقویت استخوان از خواص این ترکیب فوق‌العاده و خوش‌طعم است.


ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید