مانور نظامی 34 کشور در مصر

به نقل از منابع خبری

ایالات متحده از سال ۱۹۷۸ بیش از۵۰ میلیارد دلار کمک نظامی به مصر اعطا کرده است. سخنگوی ارتش مصر نیز از حضور هشت هزار سرباز از ۳۴ کشور جهان در پایگاه نظامی «محمد نجیب» برای شرکت در این رزمایش بین‌المللی خبر داد و افزود این تمرینات نظامی، گسترده‌ترین تمرین مشترک در خاورمیانه است.

به گزارش نبأخبر،ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده آمریکا (سنتکام) با انتشار بیانیه‌ای از آغاز یک رزمایش بین‌المللی ۱۵روزه در مصر با همکاری گسترده ایالات متحده خبر داد. سنتکام که فرماندهی کل ارتش آمریکا در منطقه خاورمیانه، شرق آفریقا و آسیای مرکزی را بر عهده دارد، در این بیانیه می‌افزاید که این رزمایش بین‌المللی که «ستاره درخشان ۲۳» نام گرفته است، با مشارکت بیش از ۳۰ کشور تا ۱۴ سپتامبر در پایگاه نظامی «محمد نجیب» مصر برگزار می‌شود و رهبری آن بر عهده ایالات متحده است.

در این مانور نظامی ۱۵روزه حدود هزارو ۵۰۰ سرباز آمریکایی از‌جمله فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های نظامی شرکت دارند و هدف عمده از اجرای آن نیز تمرکز بر امنیت و همکاری منطقه‌ای هم‌زمان با ارتقای قابلیت همکاری‌ها در سناریوهای جنگ‌های متعارف و نامنظم است. بخشی از تمرینات شرکت‌کنندگان در این مانور بین‌المللی عبارت‌اند از تمرین‌های آموزشی میدانی، تمرین عملیات فرماندهی و کنترل که بر فرایندهای تصمیم‌گیری نظامی متمرکز است، برنامه‌ریزی ترکیبی گروه ضربت مشترک و برگزاری سمینارهای رهبری در سطوح ارشد. علاوه بر این، بر اساس اعلامیه «سنتکام» تقویت مشارکت دفاعی حیاتی بین ایالات متحده و متحد استراتژیک آن در شمال آفریقا یعنی مصر با هدف تقویت ثبات در خاورمیانه، از دیگر اهداف برگزاری این مانور نظامی بین‌المللی است. مجموعه عملیات مشترک «ستاره درخشان» یکی از طولانی‌ترین تمرینات نظامی تحت نظارت فرماندهی مرکزی ایالات متحده در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقاست که از سال ۱۹۸۰ برای تقویت مبارزات کشورهای منطقه با تروریسم، تقویت امنیت منطقه‌ای و تقویت همکاری‌ها برای مبارزه با گسترش افراط‌گرایی‌های خشونت‌آمیز آغاز شده است. ایالات متحده از سال ۱۹۷۸ بیش از۵۰ میلیارد دلار کمک نظامی به مصر اعطا کرده است. سخنگوی ارتش مصر نیز از حضور هشت هزار سرباز از ۳۴ کشور جهان در پایگاه نظامی «محمد نجیب» برای شرکت در این رزمایش بین‌المللی خبر داد و افزود این تمرینات نظامی، گسترده‌ترین تمرین مشترک در خاورمیانه است. به گفته او، این رزمایش به کشورهای شرکت‌کننده اجازه می‌دهد تا به تبادل تخصص همچنین آشنایی با جدیدترین سلاح‌ها و تجهیزات نظامی بپردازند و سناریوهای مختلف جنگی از‌جمله عملیات امنیتی و ضدتروریسم را تمرین کنند. در این رزمایش نیروهای زمینی، پیاده‌نظام، خودروهای زرهی، واحدهای توپخانه، نیروی دریایی، نیروی هوایی و نیروهای عملیات ویژه حضور دارند.

 


ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید