پیشگیری از«کبد چرب»باطب سنتی

خوردن یک لیوان آب گرم و عسل همراه با چند قطره لیمو ترش در صبح ناشتا می‌تواند از بروز بیماریهای کبدی به خصوص کبد چرب پیشگیری کند. علوی اضافه کرد: باید دانست که خوردن صبحانه یکی از وعده‌های مهم غذایی است که علاوه بر تنظیم قند خون می‌تواند از ابلا به کبد چرب و کلسترول […]

خوردن یک لیوان آب گرم و عسل همراه با چند قطره لیمو ترش در صبح ناشتا می‌تواند از بروز بیماریهای کبدی به خصوص کبد چرب پیشگیری کند.

علوی اضافه کرد: باید دانست که خوردن صبحانه یکی از وعده‌های مهم غذایی است که علاوه بر تنظیم قند خون می‌تواند از ابلا به کبد چرب و کلسترول بالا پیشگیری کند.
وی خاطرنشان کرد: چرب شدن کبد زمینه‌ساز سرطان کبد است؛ یکی از راه‌های پیشگیری از کبد چرب عدم مصرف آب با غذا و پرهیز از تنقلات کارخانه‌ای است چرا که مواد افزودنی موجود در تنقلات به دلیل اینکه در معده سخت هضم می‌شود، خون غلیظ تولید می‌کند که کبد را بسیار آزار می‌دهد و به مرور زمان کبد را چرب می‌کند.
این کارشناس طب سنتی تصریح کرد: نوشیدنیهای شیرین مثل نوشابه‌های گازدار یکی از عوامل ابتلا به کبد چرب هستند؛ مصرف بیش از حد آب خود زمینه‌ساز بروز کبد چرب است که اگر بدون توجه به نیاز بدن (حس تشنگی) آب زیاد مصرف شود موجب سستی معده, کبد, اعصاب، فراموشی و کند ذهنی، نزله, پف کردن زیر چشم و کبد چرب می‌شود.
علوی خاطرنشان کرد: کسانی که از زردچوبه به عنوان چاشنی در طبخ غذای خود استفاده می‌کنند به پیشگیری از بیماری‌های کبدی کمک می‌کنند و کبد مقاوم‌تری در برابر ابتلا به بیماری کبد چرب دارند و احتمال ذخیره شدن ذرات چربی در کبد آنها کمتر است.
منبع : تابناک

ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید