۱۰ علت اول مرگ تهرانی‌ها

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن تشریح برخی از اقدامات انجام شده در قالب طرح تحول نظام سلامت برای تکمیل شبکه بهداشتی ۱۰ علت اول مرگ تهرانیان را اعلام کرد. دکتر شریعتی در نشست خبری هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره اقدامات انجام شده در طرح تحول نظام سلامت گفت: در دانشگاه تهران […]

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن تشریح برخی از اقدامات انجام شده در قالب طرح تحول نظام سلامت برای تکمیل شبکه بهداشتی ۱۰ علت اول مرگ تهرانیان را اعلام کرد.

دکتر شریعتی در نشست خبری هیأت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره اقدامات انجام شده در طرح تحول نظام سلامت گفت: در دانشگاه تهران سه میلیون نفر از نظر بهداشتی تحت پوشش ما هستند که این افراد بیشتر در مناطق جنوب و کمتر برخوردار هستند و این یکی از افتخارات ماست که به این افراد ارائه خدمت می‌کنیم.

وی با بیان اینکه از بعد از پیروزی انقلاب اسلامی مطالعاتی برای تکمیل شبکه بهداشتی انجام شد، تصریح کرد: توجه به شبکه بهداشتی بیشتر متمرکز بر روستاها بود و در شهرها و کلان‌شهرها مورد توجه زیادی واقع نشده بود. حال اتفاق بزرگی که در طرح تحول نظام سلامت افتاد این بود که شبکه بهداشتی مناطق دانشگاه علوم پزشکی تهران چه در روستا، چه در حاشیه شهرها و چه در شهر به طور صددرصد تکمیل شده است.

شریعتی با بیان اینکه با تأمین منابع توانستیم قسمت اعظمی از شبکه را به طور کامل نوسازی، تجهیز و یا بازسازی کنیم، افزود: در عین حال اکنون در تمام مراکز “جامعه سلامت” روانشناس بالینی و کارشناس تغذیه حضور دارند. این اتفاق بسیار مهم است چرا که بیشترین بار بیماری‌ها را در این قسمت‌ها داریم و این مسائل به عنوان ریز فاکتور محسوب می‌شوند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۵ درصد از مردم منطقه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران در سامانه سیب پرونده دارند، گفت: تاکنون ۳۳ درصد از این مردم طی یک سال قبل از طریق پرونده الکترونیک سلامت از ما خدمت دریافت کرده‌اند و ما اطلاعات‌شان را به طور کامل داریم و می‌دانیم که چه بیماری‌هایی در بین این افراد وجود دارند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران به یکی از اقدامات این دانشگاه اشاره کرد و گفت: در دانشگاه علوم پزشکی تهران مرگ و میرهایی را که در منطقه ما اتفاق می‌افتد ثبت می‌کنیم و آن‌ها را تجمیع کرده و نتیجه می‌گیریم که علت فوت مردم برای چیست چرا که معتقدیم هیچ‌کس نباید زیر ۷۰ سال دچار مرگ شود و اگر این اتفاق بیفتد باید دلیل آن را مشخص کنیم.

وی افزود: بر همین اساس هر سه ماه یک بار جلسه‌ای را با روسای شبکه‌های دانشگاه برگزار می‌کنیم و موارد مرگ و میر را بررسی کرده و اقدامات پیشگیرانه را انجام می‌دهیم. در حال حاضر باید بدانیم که بیشترین علت مرگ سکته قلبی و عوارض ناشی از دیابت است.

منبع : انتخاب


ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید