تحقیقات دانشمندان نشان داده است مصرف قند و شکر مؤثرترین عامل برای ابتلا به انواع سرطان در طول دورههای سنی مختلف است. پژوهشگران ادعا کردهاند سرطان به شدت وابسته به مصرف قند است؛ افرادی که دائماً قند و شکر مصرف میکنند، باید منتظر ابتلاء خود به انواع سرطان باشند. مقامات بهداشت و درمان سراسر […]
تحقیقات دانشمندان نشان داده است مصرف قند و شکر مؤثرترین عامل برای ابتلا به انواع سرطان در طول دورههای سنی مختلف است.
پژوهشگران ادعا کردهاند سرطان به شدت وابسته به مصرف قند است؛ افرادی که دائماً قند و شکر مصرف میکنند، باید منتظر ابتلاء خود به انواع سرطان باشند.
مقامات بهداشت و درمان سراسر دنیا، مواضع خود را نسبت به مصرف قند و شکر و رابطه آنها با ابتلا به سرطان و گسترش آن در بدن فرد مبتلا نشان دادهاند.
محققان دانشگاه تگزاس باور دارند، سطح بالای قند خون یک عامل مهم در بروز سرطان است؛ بر این اساس، سلولهای سرطانی، قند را حدود ۱۷ بار سریعتر از انرژیهای سالم دریافت میکنند.
سطوح بالای قند خون که در افراد دچار دیابت و اضافه وزن به وفور دیده میشود، فعالیت ژن خاصی را که به پیشرفت سرطان کمک میکند افزایش میدهد.
سلولهای سرطان به عنوان بخشی از سیستم ایمنی در حالت ایدهآل بسیار ضعیف هستند و این سلولهای سالم است که به رشد و قدرتمندی آنها کمک میکند.
محدود کردن هر چه بیشتر مصرف قند در رژیم غذایی منجر به کاهش احتمال ابتلا به انواع سرطان میشود؛ با توجه به شیوع سرطان در جهان، میتوان گفت تا دهههای دیگر نیمی از مردم جهان مبتلا به سرطان هستند و این در حالی است که با یک رژیم غذایی مناسب میتوان مانع این شیوع گسترده شد.
منبع :فارس