دانشمند ایرانی در زمینه جراحی مغز و اعصاب گفت: ما در تمام رشتههای دنیا بهترین متخصصان را داریم و باید از وجود آنها استفاده کنیم. پروفسور سمیعی با اشاره به اینکه من در طول دوران زندگی خود از دو مورد کنارهگیری کردهام، اظهار کرد: یکی از این موارد سیاست بوده است و اگر خدای […]
دانشمند ایرانی در زمینه جراحی مغز و اعصاب گفت: ما در تمام رشتههای دنیا بهترین متخصصان را داریم و باید از وجود آنها استفاده کنیم.
پروفسور سمیعی با اشاره به اینکه من در طول دوران زندگی خود از دو مورد کنارهگیری کردهام، اظهار کرد: یکی از این موارد سیاست بوده است و اگر خدای ناکرده شخصی، من را به سیاست ارتباط دهد، دشمن من و ایران است و قصد دارد اجازه ندهد که من با مردم به راحتی ارتباط داشته باشم.
سمیعی عدم حضور در فعالیتهای اقتصادی را مورد دوم بیان کرد و توضیح داد: هر کاری که برای ایران و ملت ایران انجام دادهام، به صورت داوطلبانه بوده است و بینیازی من، پاسخ خداوند بوده است.
وی از مردم درخواست کرد که هر کسی در فکر این باشد که استاندار این استان باشد و منتظر آن ننشیند که فقط استاندار برای آنها کاری انجام دهد.
سمیعی تصریح کرد: اگر پدر، مادر و فرزندان ارتباطی قلبی با یکدیگر نداشته باشند، خوشحال نخواهند بود و یکی از بزرگترین قدرتهایی که ملت ایران از آن برخوردار است، تربیت خانوادگی است.
وی تصریح کرد: پدر و مادران ایرانی بعد از تولد فرزندانشان، تمام زندگی خود را به پای تربیت آنها میگذارند و این مسالهای است که به این شدت در سایر کشورها دیده نمیشود.
دانشمند ایرانی در زمینه جراحی مغز و اعصاب با اشاره به دیدار خود با دانشجویان خراسان شمالی در بعد از ظهر امروز گفت: این نوید را به دانشجویان خواهم داد که آیندگان چه انتظاری از آنها خواهند داشت و آنها چه کارهایی را باید برای آینده انجام دهند.
وی افزود: ایران پیشقراول علم و دانش در تمام دنیا بوده است و زمانی که در اروپا اثری از علم و دانش نبود، اساتید بزرگی در ایران حضور داشتند، اما باید در زمان حال حاضر خجالت بکشیم که چرا دیگر مانند آن زمان نیستیم.
وی تاکید کرد: مسئولان کشوری و اعضای هیات علمی دانشگاهها مسئول هستند تا به تربیت آیندهسازان این مرز و بوم بپردازند و هر قدمی که برمیداریم زمانی مورد رضای خداوند قرار میگیرد که موجب موفقیت خود و ۱۰ نفر دیگر باشد و این فرمول راحتترین فرمول برای پیشرفت انسانهاست.
سمیعی با تاکید بر اینکه این آمادگی وجود دارد که کار فوقالعاده در بجنورد انجام شود، گفت: درخواست من این است که پروژهها در قالب کاغذ باقی نمانند و برای انجام پروژهها همه موافقت کرده و وارد عرصه عمل شوند.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون هر کاری را که در پیش گرفتهام، به ثمر رساندهام و هیچ وقت هیچ کاری را بدون نتیجه رها نکردهام.
سمیعی توضیح داد: زمانیکه دبیر فدراسیون جهانی جراحان مغز و اعصاب دنیا بودم، از معاونان خود درخواست کردم تا گزارشی ارائه دهند که در قاره آفریقا چند پزشک متخصص مغز و اعصاب وجود دارد و طبق گزارشات ارائه شده در آفریقا با یک میلیارد جمعیت فقط ۷۴ جراح مغز و اعصاب وجود داشت و سپس متوجه شدم که میزان مرگ و میر ناشی از نبودن پزشک متخصص مغز و اعصاب سه برابر بیماری ایدز بوده است و سپس نسبت به تربیت نیروی جراح متخصص مغز و اعصاب در این منطقه اقدام کردیم.
وی گفت: با تربیت یک جراح متخصص مغز و اعصاب در نیجریه، هم اکنون ۲۰۰ تخت جراحی مغز و اعصاب زیر دست این پزشک متخصص وجود دارد.
بر اساس این گزارش، در پایان این جلسه لوح شهروند افتخاری به پروفسور سمیعی اعطا شد.
همچنین از تندیس پروفسور سمیعی در بوستان ملی «بشقارداش» رونمایی شد.