بررسی مشکلات ۱۰۸۰واحد صنعتی در ستاد تسهیل تولید استان تهران

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران از برگزاری ۱۶۳ نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان از ابتدای سال ۹۴ تاکنون خبر داد و گفت: طی این مدت، مسائل و مشکلات ۱۰۸۰ واحد تولیدی و صنعتی استان بررسی و ۱۳۸۷ مصوبه در این نشست ها صادر شده است. محمدرضا مس فروش عصر […]

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران از برگزاری ۱۶۳ نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان از ابتدای سال ۹۴ تاکنون خبر داد و گفت: طی این مدت، مسائل و مشکلات ۱۰۸۰ واحد تولیدی و صنعتی استان بررسی و ۱۳۸۷ مصوبه در این نشست ها صادر شده است.

محمدرضا مس فروش عصر شنبه در پایان یکصد و شصت و سومین نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان تهران در جمع خبرنگاران افزود: از مجموع مصوبات این ستاد، ۷۴۳ مورد اجرایی شده و ۶۴۴ مصوبه نیز در دست اقدام است.
وی با تاکید بر ضرورت اجرای مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان تهران از سوی تمامی دستگاه های اجرایی، ابراز امیدواری کرد که با تلاش تمامی دستگاه ها، مشکلات بسیاری از واحدهای تولیدی استان تا پایان سال رفع شود.
مس فروش اظهار کرد: پیش از بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در نشست های ستاد تسهیل تولید استان، مشکلات این واحدها در کمیته ای در دبیرخانه این ستاد واقع در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران بررسی شده و پرونده های بررسی شده برای تصمیم گیری نهایی و دریافت مصوبه در نشست های ستاد مطرح می شوند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران با یادآوری اینکه مشکلات واحدهای تولیدی هیچ وقت صفر نخواهد شد خاطرنشان کرد: حتی در زمان رشد دورقمی صنعت کشور نیز مشکلات تولید وجود داشت اما باید تلاش کرد این مسائل به کمترین حد خود برسد.

* بیشترین مشکلات واحدهای تولیدی استان به سیستم بانکی مربوط است
مس فروش بیشترین مشکلات واحدهای تولیدی و صنعتی استان تهران را به سیستم بانکی مرتبط دانست و گفت: از مجموع ۱۳۸۷ مصوبه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان، ۶۸۰ مورد به تسهیلات، بدهی ها و اجراییه های سیستم بانکی مربوط است.
وی تصریح کرد: ۳۴۲ مصوبه به امور تامین اجتماعی(بیمه ها)، ۳۱۹ مصوبه به امور مالیاتی و سایر موارد(حدود ۱۰درصد) به مسائلی از جمله ادارات آب، برق، گاز و… مرتبط است.
دبیر ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان تهران با اشاره به اینکه بیشتر واحدهای تولیدی استان نیاز به سرمایه در گردش دارند اظهار کرد: شمار واحدهایی که براساس طرح سراسری رونق تولید و از طریق سامانه بهین یاب موفق به دریافت تسهیلات از بانک های استان شده اند، رضایت بخش نیست.
وی از برگزاری جلسات متعدد استاندار تهران با مدیران ارشد اعتباری بانک های کشور به منظور رفع این معضل خبر داد و ابراز امیدواری کرد که تا پایان سال، سهم ۸٫۲ درصدی استان تهران از مجموع ۱۶۰ هزار میلیارد ریال تسهیلات در نظر گرفته شده برای احیای واحدهای راکد و نیمه فعال سراسر کشور پرداخت شود.
به گزارش ایرنا، در قالب طرح سراسری رونق تولید، قرار است تا پایان سال هفت هزار و ۵۰۰ واحد صنعتی و کشاورزی راکد و نیمه فعال در کل کشور احیا شوند که در این طرح مشکلات مالی این واحدها با پرداخت ۱۶۰ هزار میلیارد ریال از طریق تامین سرمایه ثابت و در گردش رفع می شود.
به گفته مس فروش، سهم کل اعتبارات استان در طرح سراسری رونق تولید، ۱۳هزار و ۱۶۰ میلیارد ریال است که مجموع پرداختی ها به واحدهای تولیدی استان از طریق سامانه بهین یاب و مستقیم از طرف بانک ها، از مرز ۱۱ هزار میلیارد ریال گذشته است.
سامانه بهین یاب، پنجره واحد اطلاعات و خدمات صنعت، معدن و تجارت است که در راستای بهبود محیط کسب و کار و افزایش کیفیت ارایه اطلاعات و خدمات از سوی این وزارتخانه راه اندازی شده است.
همچنین واحدهای تولیدی می توانند برای اعلام مشکلات خود به دبیرخانه ستاد واقع در سازمان صنعت استان مراجعه یا از طریق تارنمای این سازمان به نشانی (teh.mimt.gov.ir) اقدام کنند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران پیشتر به ایرنا گفته بود که پس از فراخوان داده شده برای ثبت نام واحدهای صنعتی و کشاورزی دارای مشکل استان، افزون بر دوهزار و ۴۰۰ واحد صنعتی در این طرح نام نویسی کردند.
* برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.

منبع:ایرنا


ارسال یک پاسخ

لطفا دیدگاه خود را وارد کنید!
لطفا نام خود را در اینجا وارد کنید