کارشناسان میگویند حتی کارمندان آی تی و کمپانیهای آی تی نیز از ایمیلهای جعلی و فیشینگ در امان نیستند و باید آموزشهای لازم را در این خصوص ببینند. به نقل از صدا نیوز ، هکر اهل لیتوانی به نام «ایوالداس ریماسوسکاس»/ Evaldas Rimasauskas رسماً متهم شد از طریق دایر کردن شرکت قلابی و ارسال ایمیلِ […]
کارشناسان میگویند حتی کارمندان آی تی و کمپانیهای آی تی نیز از ایمیلهای جعلی و فیشینگ در امان نیستند و باید آموزشهای لازم را در این خصوص ببینند.
به نقل از صدا نیوز ، هکر اهل لیتوانی به نام «ایوالداس ریماسوسکاس»/ Evaldas Rimasauskas رسماً متهم شد از طریق دایر کردن شرکت قلابی و ارسال ایمیلِ فیشینگ برای کارمندان دو شرکت بزرگ آی تی توانسته ۱۰۰ میلیون دلار آنها را سرکیسه کند.اف بی آن و مسوولان فدرال نیویورک این هکر را رسماً متهم کرده که پس از گناهکار شناخته شدن، سالها باید پشت میلههای زندان بماند.در مدارک منتشره نامی از دو کمپانی فناورانه آمریکایی برده نشده اما صحبت از دو غول شبکه های اجتماعی است که مهندسان آن گولخورده و از طریق فیشینگ ۱۰۰ میلیون دلار بهحساب مرد اهل لیتوانی ریختهاند.
بر این اساس بین سالهای ۲۰۱۳ و ۲۰۱۵ ریماسوسکاس یک کمپانی آی تی هم نام با کارخانه معروف سختافزاری آسیایی تأسیس میکند و این شباهت نام باعث میشود تا دریافتکننده ایمیل خیال کند در حال صحبت با کمپانی معروف آسیایی است.
مهندسان دو شرکت آمریکایی بیش از ۱۰۰ میلیون دلار به حسابهای وی در لتونی/Latvia و قبرس میریزند و ریماسوسکاس نیز بلافاصله پولها را در اکانت های دیگری در هنگکنگ، لتوانی، مجارستان و اسلواکی واریز میکند و حتی نامههای رسمی به این بانکها میزند مبنی بر اینکه پولهای کلانی به حسابش وارد میشود که همگی قانونی بوده و مشکلی ندارند و بدین ترتیب نظر مقامات بانکی را به خود جلب میکند.
کمپین فیشینگی که ریماسوسکاس راه انداخت توسط مأموران اف بی آی کشف شد و وی به کلاهبرداری، سرقت هویت و پولشویی متهم شده است. سرقت هویت ۲ سال زندان و سایر اتهامها هرکدام ۲۰ سال زندان دارد که اگر وی گناهکار شناخته شود باید سالیان درازی را پشت میلههای زندان بماند.
منبع : خبر آنلاین